De Clos experience thuis
De horeca is voorlopig nog dicht en we kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan. Maar waarom zouden we eigenlijk wachten? We kunnen natuurlijk ook de Clos experience bij jou thuis verzorgen!
Onze chef Carlos Blankers komt heel graag bij jou thuis koken. Met meer dan 12 jaar ervaring in Michelin sterrenrestaurants Aan de Poel, de Swarte Ruijter en Kommilfoo is hij de perfecte chef voor een bijzondere avond.
Carlos serveert een uniek viergangendiner. Onze sommelier Rutger de Witte heeft daar de perfecte wijnen bij uitgekozen, die hij virtueel aan tafel toelicht. Zo creëren we de perfecte wijn-spijscombinatie en brengen we het allerbeste van Clos bij jou thuis tot leven!
Bereid je voor op een take-over van je keuken, je eettafel en je stereo: Wij nemen onze pannen, borden, bestek, wijnglazen en benodigde apparatuur mee, decoreren en dekken je tafel, doen de afwas en ruimen de keuken spic en span op. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de wijn, het eten en je gezelschap aan tafel.
Het viergangendiner inclusief bijpassende wijnen voor thuis kost € 120,- per persoon. De minimale groepsgrootte is vier personen. Verder hebben we in jouw huis alleen de vriezer nodig en mocht je een inductie fornuis hebben, dan vragen we ook om jouw pannen te gebruiken.
Carlos arriveert om 18:30 uur. Het diner start om 19:00 uur en rond 22:00 uur gaat Carlos weer naar huis. Wij bieden deze service aan tot een half uur rijden buiten Amsterdam.
Ben je geinteresseerd, neem dan contact met ons op via:
Wij hebben op dit moment de volgende data nog beschikbaar:
JANUARI - FEBRUARI
20 - 21 (vol) - 22 (vol) - 23 (vol) Januari
27 - 28 - 29 (vol) - 30 (vol) Januari
3 - 4 - 5 (vol) - 6 (vol) Februari
9 - 10 - 11 - 12 - 13 Februari
17 - 18 - 19 - 20 Februari
23 - 24 - 25 - 26 Februari