Clos Amsterdam
  • Home
  • Ons verhaal
  • Clos 5 jaar
  • Menu
  • High Wine
  • Reserveren
  • Groepen
  • Jobs
  • Contact
  • Home
  • Ons verhaal
  • Clos 5 jaar
  • Menu
  • High Wine
  • Reserveren
  • Groepen
  • Jobs
  • Contact
nl en

Diner

Net als bij wijn vinden we het belangrijk om nieuwe smaken te ontdekken en te blijven experimenteren. In het restaurant word je meegenomen door onze chef en zijn team met originele gerechten die geweldig zijn om te combineren met wijn. Het steeds wisselende menu is geïnspireerd op de wijngebieden van onze wijnboeren, en uitgevoerd met een geheel eigen stijl.

Fingerfoods
Oesters per stuk | per 6 stuks
4 | 21
Mantequilla olijven
4
Zuurdesem met boter
5
Aubergine

gochujang glaze, krokante nori, sesam

10
Kippenlevercréme

vijg, brioche

11
Makreel Rillette

granny smith, lavas mayonaise, crackers

13
Venkelsalami
13
Clos fried chicken

Rettich | sesam

15
Kazen van Eriks
16
Jubileum menu

vast menu | per tafel te bestellen

Jubileum menu 4 gangen + amuse en bubbels
50
Dessert
Perzikslof

witte chocolade, pistache, aalbes

12
Kaas van buurman Erik’s

5 kazen | rozijnenbrood

11

Alle menu's

Clos Amsterdam
Beukenplein 50
1091 ML, Amsterdam
social@closamsterdam.nl 0207733043

Social Media

Navigatie

Wijn Diner Gastvrouw/heer part time Chef de Partie Sous Chef Online wijnmenu Privacy- en cookieverklaring Vijf jaar Clos
Made with ❤ by: POCKETMENU