Clos Amsterdam
  • Home
  • Ons verhaal
  • Clos 5 jaar
  • Menu
  • High Wine
  • Reserveren
  • Groepen
  • Jobs
  • Contact
  • Home
  • Ons verhaal
  • Clos 5 jaar
  • Menu
  • High Wine
  • Reserveren
  • Groepen
  • Jobs
  • Contact
nl en

Diner

Net als bij wijn vinden we het belangrijk om nieuwe smaken te ontdekken en te blijven experimenteren. In het restaurant word je meegenomen door onze chef en zijn team met originele gerechten die geweldig zijn om te combineren met wijn. Het steeds wisselende menu is geïnspireerd op de wijngebieden van onze wijnboeren, en uitgevoerd met een geheel eigen stijl.

Aperitief
Oesters per stuk | per 6 stuks
4 | 21
Mantequilla olijven
4
Hollandse garnalen cocktail

little gem | cocktail saus

13
Aubergine spiesjes

gochujang glaze, krokante nori, sesam

10
Zuurdesem met boter
5
Venkelsalami
13
Kazen van Eriks
16
Kippenlevercréme

vijg, brioche

11
Gerechten
Koolrabi

ajo blanco, bleekselderij, kappertjes, krokante quinoa

15
Hollandse spruitjes

Olde remeker, vadouvan hollandaise, broodkruim

16
Kippen oester

aardpeer, guanciale, kreeftensaus

21
Cannelloni van knolselderij

Taleggio, hazelnoot, saus van morilles

20
Snoekbaarsfilet

gerookte paling, spinazie, zuurkool beurre blanc

23
Dry Aged Entrecote

Aardappel | Morille | Jus de veau

27
Laat het aan de chef

vast menu | per tafel te bestellen

seizoens menu 3 gangen
45
seizoens menu 4 gangen
54
Dessert
Tijgersoes

chocolade, hazelnoot, passievrucht sorbet

12
Kaas van buurman Erik’s

5 kazen | rozijnenbrood

11

Alle menu's

Clos Amsterdam
Beukenplein 50
1091 ML, Amsterdam
social@closamsterdam.nl 0207733043

Social Media

Navigatie

Wijn Diner Gastvrouw/heer part time Chef de Partie Sous Chef Online wijnmenu Privacy- en cookieverklaring Vijf jaar Clos
Made with ❤ by: POCKETMENU